Кошик
730 відгуків
ГРУППА В ВАЙБЕРЕПРИСОЕДЕНИТЬСЯ!
Все для Вас!
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380734048273
+380734048273
+380734048273
+380501614364
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
1 2

Носок (мн.ч. шкарпетки)   короткий панчоху, не доходить до колена.

Шкарпетки є важливим предметом гігієни. Шкарпетки використовуються для більш комфортного розташування ніг у взуття і запобігання її передчасного зношування, в холодну пору   також для збереження тепла. Раніше з цією метою часто застосовували онучі, проте в даний час шкарпетки зайняли домінуючу роль у цій ніші.

Шкарпетки використовуються в приміщеннях без взуття, допускається використання без взуття на прибудинковій території.

Товсті в'язані вовняні шкарпетки допомагають «зігріти» ноги (зберегти природне тепло) в погано опалювальному житло в холодну пору року.

Кращі кольору шкарпеток під класичний костюм — це темно-синій, темно-сірий, темно-зелений і чорний, т. е. темніше кольору костюма.

Також шкарпетки бувають в смужку, в клітку і з будь-яким іншим малюнком. Однак носити їх краще зі спортивними брюками або джинсами, так як не всякі шкарпетки підійдуть до строгого костюма.

Черные носки — універсальні. Підходять не тільки до ділового костюма, але і до джинсів та спортивного костюма.

Таблиця розмірів

Шкарпетковий розмір (метричний) Взуттєвої розмір (штихмассовый)
23 жіночий 35-37
25 жіночий 38-40
25 чоловічий 39-40
27 41-43
29 44-46
31 47-48
23-25 36-38
25-27 39-41
27-29 42-44
29-31 45-47

Шкарпетки зазвичай робляться з бавовни вовни і інших натуральних волокон, а також з хімічних і синтетичних волокон і їхніх сполучень, в тому числі з додаванням еластану. При виробництві шкарпеток іноді застосовують антибактеріальні та ароматичні просочення (ментолові шкарпетки). Шкарпетки, як правило, трикотажні або в'язані, фабричного виробництва або ручної роботи. Складаються з наступних частин: борт (подвійний або одинарний), паголенок п'ятка (високої або низької, реверсної або кругової, класичної або Y-образної, лівої і правої ), сліду, кільцевого посилення і миска. Ділянка миска технічно абсолютно ідентичний ділянці п'ятки.

Шкарпетки бувають чоловічими, жіночими, підлітковими та дитячими. Всі ці види різняться за розмірами, виду сировини, способу виготовлення, виду переплетення і забарвленням. За способом виготовлення шкарпетки поділяються на: виготовлені на круглопанчішних автоматах (без шва по задній частині виробу) і на котонных (плоскочулочных) машинах (зі швом по задній частині виробу). Деякі види шкарпеток виробляються на плоских фанговых машинах, такі шкарпетки замість миска можуть виробляти пальці зразок рукавичок, тільки для ніг, для кожного окремого пальця, так і для груп, на зразок рукавичок. Більшість шкарпеток з круглопанчішних автоматів мають мисок і п'яту, відсутність або наявність миска або п'яти визначається дизайнерської ідеєю носка і не регламентовано державними стандартами.

Миськів і п'ятка, як правило, підсилені капроновою ниткою. Мисок носка з круглочулочного автомата може містити в собі шов, яким було зашито мысочное отвір. Закриття мысочного отвори в процесі виробництва може здійснюватися різними способами (швом, кеттельным швом, перекручуванням) як ручним, так і автоматичним способом, кеттельний шов в цьому випадку відрізняється кращою якістю, так як володіє меншою товщиною в порівнянні із звичайним швом. Шкарпетки з котонных машин випускаються з посиленням сліду, миска і п'яти із синтетичного шовку, бавовняної пряжі, з суміші бавовни з синтетичним шовком, на бавовняно-паперової пряжі, скрученої з синтетичним шовком. В шкарпетках з штучного шовку посилення на подовженому ділянці високої п'яти проводиться ниткою штучного шовку. Шкарпетки із синтетичного шовку випускаються без посилення на подовженому ділянці високої п'яти.

Велика частина шкарпеток в світі випускається на круглопанчішних автоматах.

Після в'язання напівфабрикату чи готового носка необхідно стабілізувати петельну структуру трикотажу. Для цього шкарпетки піддають отлежке (нерухоме зберігання на проміжних ділянках виробництва). Після отлежки, при необхідності, у напівфабрикатів зашивають мысочное отвір з виворітного боку, потім їх вивертають на лицьову сторону та піддають волого-тепловій обробці. Шкарпетки одягають на алюмінієві форми, нагрівають, обдають парою, висушують і знімають з форм ручним або автоматичним способом. Цей процес називають формуванням вироби.

Після формування вироби підбирають пари, оскільки можливі відхилення за лінійними параметрами у вже готових виробах. Після чого їх упаковують.